Recept 05 (0 stemmen)

Aarlense varkensfilets

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kruid de varkensfilets met zout en peper en wentel ze in de bloem . Verwarm de olie in de pan en laat het vlees bruin bakken langst beide kanten . Haal het eruit . Gooi het vet weg en giet de Madeira in de pan . Laat 30 seconden inkoken en leg even terzijde .
  2. Schil de wortel , de ui , de prei en de selder en hak ze fijn . Laat al deze groenten 10 minuten op een zacht vuur met de boter fruiten .
  3. Schik de varkensfilets op de groenten . Overgiet met de bouillon en de ingekookte Madeira . Voeg laurier , thijm , look en de room toe . Dek af en laat 40-45 minuten smoren .Breng op smaak met zout en peper .
  4. Leg vlees op een schotel giet de saus erover en leg de groenten erom heen .
  5. Dien op met gekopokte aardappelen .

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Solo op 10 januari 2011 om 13u33

Je zou ook sherry kunnen gebruiken. Smakelijk !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie