Recept 05 (0 stemmen)

Aardbeientompouce gemakkelijk zelf te maken

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Dessert

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. .
  2. Leg de ontdooide en gehalveerde plakjes bladerdeeg op een bakplaat met ingevet bakpapier en prik met een vork gaatjes in het deeg.
  3. Laat ze in een voorverwarmde oven van 200 gr 10 min bakken totdat ze bruin zijn.
  4. Laat ze afkoelen.
  5. Klop ondertussen de slagroom met de suiker stijf.
  6. Maak de aardbeien schoon en halveer ze.
  7. Leg op 4 plakjes deeg een laag slagroom en leg daar een mooie laag aardbeien op.
  8. Leg op de andere 4 halve plakjes ook een dun laagje room en leg ze dan andersom tegen de aardbeienroomlaag,zodat het goed " plakt ".
  9. Bestrooi de bovenkant met wat poedersuiker .
  10. Spuit eventueel een mooie rozet op de bovenkant en steek daarin een mooie aardbei.
  11. Lekker als dessert of bij de koffie of de thee.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie