Aardbeienroom

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak de ½ kg aardbeien schoon, laat ze uitlekken en maak er dan puree van
  2. Meng de plattekaas met 80 gr suiker,de vanillesuiker, 2 eidooiers en het sap van de citroen.
  3. Roer alles goed door elkaar.
  4. Giet de aardbeienmoes erbij en meng goed.
  5. Klop de room met de bloemsuiker stijf en schep deze onder de moes.
  6. Plaats de schaal minstens 2 uur in de koelkast.
  7. Maak een stroop van 2dl water en gr suiker en laat afkoelen.
  8. Maak de 10 aardbeien schoon en dompel ze in de lauwe suikerstroop.
  9. Spuit de aardbeienroom in kleine schaaltjes en leg de aardbeien er als garnering bovenop.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?