Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Mix de aardbeien goed fijn met 120g suiker. Houd wel enkele aardbeien over voor de garnituur.
  2. Week de gelantineblaadjes in lauw water.Warm 1/2 dl room op en laat de gelantineblaadjes daarin smelten.
  3. Roer deze gelantine met room door de aardbeien.
  4. Klop de eiwitten tot vast schuim. Doe er op het einde de overige 30g suiker onder.
  5. Klop ook de resterende 2,5dl room half stijf en spatel alles samen onder de aardbeien.
  6. Houd wel een beetje stijve slagroom over voor de garnituur van het glas.
  7. Versier met een weinig slagroom en een aardbei en laat opstijven in de koelkast.
  8. ( de aarbeien kunnen vervangen worden door bananen,ook heel lekker )

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (12)

Gepost door Lagiaconda op 04 juli 2019 om 16u05

100g suiker is meer dan genoeg! Vegan versie gemakkelijk te maken met zijden tofu en weglaten van eiwit.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?