use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Geplet aardappeltje met tuinkruiden en kaviaar
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Geplet aardappeltje met tuinkruiden en kaviaar

Geplet aardappeltje met tuinkruiden en kaviaar

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    20 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Solo Vloeibaar
  • 1 eetlepel gesnipperde peterselie
  • 200 g kaviaar of viseitjes
  • 4 aardappelen
  • 2 eetlepels versnipperde biesloook
  • 2 dl volle yoghurt
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Schil de aardappelen en kook ze beetgaar in gezouten water.
  2. Plet ze met de vork en roer er naar smaak de Solo vloeibaar door.
  3. Kruiden doen we enkel met de verse tuinkruiden, geen peper of zout!
  4. Duw de aardappelen in inox ringen en verwijder de vorm.
  5. Breng de yoghurt op smaak met zwarte peper en druppel rondom de aardappelen.
  6. Serveer de kaviaarof viseitjes apart in porties van 50 g.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.