Aardappelsoufflé

Verrassend: het superluchtige van aardappelsoufflé en de romigheid van mozzarella in één overheerlijk ovenschaaltje. Perfect als voorgerecht of als originele sidedish.

13 (13)
40 min

Bereidingswijze

  1. Splits de eieren en klop de eiwitten zeer stevig op met een snuifje zout.
  2. Kook de aardappelen gaar, plet ze met een vork.
  3. Roer er de Solo Crèmefine Cuisine, de dooiers en de kaas bij.
  4. Breng op smaak met peper, zout en muskaatnoot.
  5. Spatel er de eiwitten door.
  6. Smeer 4 souffléschoteltjes in met de Solo Vloeibaar en verdeel er de bereiding over.
  7. Schuif ze in de op 180° voorverwarmde oven tot de soufflés mooi opgekomen en goudgeel zijn.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door Solo op 14 november 2012 om 12u58

Dank je wel voor de vraag. Dat kan zeker! Maar leg dan onderaan in de timbaaltjes een rondje bakpapier en smeer de timbaaltjes goed in met Solo.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?