Aardappelsoep met kabeljauw

Vraag aan uw visboer welke stevige witvis hij op voorraad heeft die niet te duur is. De dagelijkse aanvoer kan namelijk nogal uiteen lopen.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Hak de ui fijn. Haal het vel van en de graten uit de vis en snij deze vervolgens in blokjes.
  2. Snij het spek en de tijm fijn.
  3. Bak de ui samen met het spek en de tijm in de Bertolli Extra Vergine olijfolie tot de ui glazig is. Voeg dan de wijn toe en kook tot 1/3 in.
  4. Voeg er de aardappelen bij en kruid het geheel met de geplette roze peper. Roer en zet nog 3 minuten op een hoog vuur. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Zet het vuur zachter en laat 20 minuten sudderen.
  5. Voeg er de vis aan toe en laat nog 5 minuten sudderen.
  6. Dien dit gerecht op met Italiaanse ciabatta of focacciabrood.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?