Aardappelsoep met camembert

Superlekker zo'n aardappelsoep met camembert en je zet in 35 minuten een feestelijke soep op tafel. Leuk als klein soepje bij een dinertje of als maaltijdsoep met grof brood erbij.

1 (1)
35 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil en was de aardappelen en snijd ze daarna in blokjes. Pel de uien en snijd ze grof.
  2. Doe dit alles in een kookpot samen met het broodkruim en de in stukken gesneden camembert. Voeg er het water en de bouillonblokjes aan toe. Laat dit 25 minuten koken en mix de soep.
  3. Werk af met een scheutje Solo Crèmefine Licht en wat peterselie.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?