use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Aardappelsalade met waterkers, gerookte makreel en mosterddressing
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Aardappelsalade met waterkers, gerookte makreel en mosterddressing

Aardappelsalade met waterkers, gerookte makreel en mosterddressing

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 500 g krieltjes
  • 6 el extra vierge olijfolie
  • 300 g gerookte makreel
  • 4 lenteuitjes
  • 3 el citroensap
  • 0.5 el grove mosterd
  • 1 tl vloeibare honing
  • zout, peper
  • 1 bakje tuinkers

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de krieltjes gaar in water met zout en spoel ze af met koud water en besprenkel ze met een beetje olijfolie. Verdeel de makreel in stukken. Was de lenteuitjes en snijd ze in schuine stukjes.
  2. Klop een dressing van olijfolie, citroensap, mosterd en honing. Breng het op smaak met zout en peper.
  3. Schep in een kom de aardappels, lenteuitjes, vis en dressing door elkaar. Verdeel de waterkers over een schaal en schep de aardappelsalade erop. Bestrooi het met tuinkers.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.