Recept 05 (0 stemmen)

aardappelsalade met verse tijm

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. min. - Rits de blaadjes van de takjes tijm. - Snipper de platte peterselie fi jn. Bereiding (25 min. + afkoelen) 1 Snij de aardappelen in de lengte in Kook ze ± 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen. 2 Meng ondertussen de mayonaise en de zure room, de mosterd, de tijm en de platte peterselie. Kruid met peper en zout. 3 Meng de saus met de aardappelen. Afwerking Deze salade kan u gemakkelijk vooraf klaarmaken en afgedekt bewaren in de koelkast.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie