Ingrediënten voor 4 personen
- 1/2 plantje platte peterselie
- 2 takjes verse tijm
- 500 gram vastkokende aardappelen
- 2 eetlepel zure room
- 2 eetlepel mayonaise
- 1 eetlepel mosterd
- peper en zout
Bereidingswijze
- min. - Rits de blaadjes van de takjes tijm. - Snipper de platte peterselie fi jn. Bereiding (25 min. + afkoelen) 1 Snij de aardappelen in de lengte in Kook ze ± 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen. 2 Meng ondertussen de mayonaise en de zure room, de mosterd, de tijm en de platte peterselie. Kruid met peper en zout. 3 Meng de saus met de aardappelen. Afwerking Deze salade kan u gemakkelijk vooraf klaarmaken en afgedekt bewaren in de koelkast.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?