Ingrediënten voor 4 personen
- 1 kg nieuwe aardappelen
- 1 bos platte peterselie
- 1 bos lente uitjes
- 2 teen knoflook
- 1 citroen
- 1 groene peper of versgemalen zwarte peper
- 1 el venkelzaad
- olijfolie en zout
- Griekse yoghurt
- paar ansjovis filets voor meer smaak
Bereidingswijze
- Kook de aardappels in de schil, met wat zout ruim 15 minuten. Afgieten en af laten koelen.
- Maak intussen een dressing van olie, citroen, wat zout en de Griekse yoghurt.
- Hak de peterselie, de groene peper, de knoflook, lenteuitjes en ansjovisfilets fijn.
- Trek de velletjes van de aardappels en snij ze in plakken.
- Voeg alle ingrediënten samen en meng goed door elkaar.
- Je hebt nu een heerlijk bijgerecht. Lekker bij de BBQ
- Het lekkerst is om de aardappelsalade nog een paar uur in de koelkast te laten staan, zodat de smaken goed kunnen intrekken.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?