Ingrediënten voor 2 personen
- 50 gr boter
- 500 gr aardappels
- 100 gr preien
- 10 gr look
- 100 gr ajuinen
- 10 dl melk
- 1 gr eier
Bereidingswijze
- 5 dikke aardappels in puree maken, in een pan wit deel van de preien en ajuinen en
- look en boter toevoegen en laten langzaam tot bruin kleur koken (12-15 min).
- Tomaten in kleine stukken gesneden.
- Alles in een groot pyrex toevoegen en mixen, met de melk, zout en peper, eier geel.
- Goed mengen tot een rood puree te hebben.
- Pyrex in gewarmde oven laten koken (12-15) min tot lichte bruin kleur aan top.
- Ideaal met kip of rood vlees, met een jong wijn als beaujolais of een italiaanse
- wijn als rood spumante.
- Eet smakkelijk !
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?