Recept 45**** (3 stemmen)

aardappelquiche met kaas en ham

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de geschilde aardappelen gedurende 15 à 20 min in gezouten water. Giet ze af en snijd ze in plakjes van een halve centimeter. Klop de room, de eierdooiers en de melk los en breng op smaak met peper en zout. Schik het bladerdeeg in een ingevette quichevorm en prik er gaatjes in met een vork. Stapel de kaas, ham en aardappel in de vorm en overgiet met het roommengsel. Bak zo’n 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Beccatje op 24 mei 2013 om 11u50

simpel maar echt heerlijk!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie