Recept 45**** (2 stemmen)

Aardappelpuree met lente-ui en mascarpone

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Aardappelen

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de aardappelen in de schil in een bodempje water met zout in 25 minuten gaar. Verwarm de melk op een zacht vuurtje. Laat de boter in de melk smelten. Voeg de mosterd toe en roer goed door. Giet de aardappelen af, laat eventjes afkoelen en trek de schil eraf. Plet de aardappelen met een vork, voeg al roerend de melk toe. Roer de lente-ui erdoor en breng op smaak met peper en zout.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door antonella op 04 maart 2011 om 10u49

En waar is de mascarpone?

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie