Recept 45**** (4 stemmen)

Aardappelpuree met garnalen en St. Jacobsvruchten

Dit is een recept van

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij de St. Jacobsvruchten overlangs in twee. Doe een beetje olie in een hete pan en bak hierin gedurende 1 minuut de St. Jacobsvruchten aan één kant, draai de St. Jacobsvruchten om en zet het vuur uit. Haal ze uit de pan en hou warm, roer de aanbaksels los met de room, kruiden met peper& zout. Roer net voor het serveren de garnalen en de bieslook door de warme smeuïge puree, kruiden met peper&zout.
  2. Leg drie quenelle van puree op een warm bord, leg tegen iedere een St. Jacobsvrucht en dresseer rondom de saus.
  3. Een quenelle maakt u met één soeplepel puree en draai ovaaltjes met een tweede soeplepel.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Offday op 04 januari 2013 om 15u29

Zeer simpel, niet veel werk. Enkel wel zorgen dat de puree niet te droog is. Het is eetbaar, maar je zult er geen culinaire prijs mee winnen.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie