Recept 05 (0 stemmen)

aardappelpuree met bleekselder en kaassaus

Dit is een recept van

tijd
50 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. kook de eieren hard , snijd de selder in kleine blokjes en kook deze gaar in groentebouillon
  2. maak aardappelpuree voor 4 personen , maak een kaassaus met de helft melk en de helft van de groentebouillon waar je de selder in gekookt hebt , deze nog afkruiden naar smaak , GEEN muskaatnoot gebruiken , doe de puree in een ovenschaal , daar boven op de gekookte eieren in schijfjes leggen dan de selder en daarover de kaasaus nog wat gemalen kaas erover strooien en ongeveer 15 minuten in de oven op 200 graden

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?