Recept 05 (0 stemmen)

Aardappelpannenkoekjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

BIJGERECHTEN AARDAPPEL

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Meng 2 losgeklopte eieren, 1 geraspte of fijngesnipperde ui en 3 eetlepels bloem door het basisrecept aardappelpuree (dit recept is te vinden op de website).
  2. Verhit arachide- of olijfolie in een koekenpan. Schep bergjes aardappelbeslag in de pan en druk deze met een spatel plat tot circa 2,5 cm. Bak tot de onderkant lichtbruin is, keer om en bak de andere kant lichtbruin.

Bron: Boodschappen

Tip

Bak voor blini’s kleinere rondjes beslag. Serveer met zure room of kwark met bieslook, geraspte wortel met rozijnen, reepjes makreel of stukjes tonijn, gerookte zalm of honing met tijm.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?