Recept 05 (0 stemmen)

Aardappelpannenkoekjes met zure room

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de geschilde aardappelen 10 min, giet ze af en rasp ze fijn. Leg de rasp op een droge keukenhanddoek en dek af met een 2de handdoek. Laat 15 min rusten. Rol de handdoek op en wring ze stevig uit. Schud de droge aardappelrasp in een ruime kom en meng er de bloem, de eieren en de fijngesnipperde bieslook door. Breng op smaak met flink wat peper en zout. Mix de maïs door het mengsel en leng aan wat room tot een dik maar vast beslag. Smelt de boter en bak pannenkoekjes van 1 cm dik. Serveer ze met de zure room en reepjes gerookte zalm.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie