Recept 45**** (2 stemmen)

Aardappelmuffin en kaas

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

voorgerecht

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°.
  2. Kook de geschilde aardappelen gaar, plet ze met een aardappelstamper en laat goed afkoelen. Laat de solo smelten in een pan en roer er de bloem door (roux). Giet de melk en de karnemelk erbij en breng het geheel even, al roerend aan de kook. Laat de massa een beetje afkoelen en voeg er dan het eigeel, de aardappelen, de geraspte kaas en de maïzena aan toe. Kruid af met pezo. Klop het eiwit tot schuim en meng het voorzichtig met de aardappelbrij. Verdeel de massa over 4 kleine kommetjes.
  3. Plaats ze in de oven en bak ze gedurende 20 à 25 minuten.
  4. Tip
  5. Serveer met wat zure room en zalm- of forel- of steureitjes.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?