Recept 45**** (2 stemmen)

Aardappellasagne met zalm

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Ovenschotel

tijd
50 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de aardappels (in de schil) in gezouten water gedurende 15 minuten (van zodra het water kookt). Giet af en spoel onder koud water. Schil de aardappelen, snij ze in plakjes en zet opzij. Meng de room, de dille en het sap van de limoen en kruid met peper en zout.
  2. Wrijf een ovenschotel in met wat boter en schik een laagje aardappelschijfjes op de bodem. Bedek met een laagje gerookte zalm en giet er de helft van het roommengsel over. Leg opnieuw een laagje aardappel, vervolgens de filets van verse zalm en de andere helft van de room. Eindig met een derde aardappellaagje. Kruid met peper uit de molen en verwarm 15 minuten in een voorverwarmde oven. (180°C)

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?