Recept 05 (0 stemmen)

AARDAPPELLASAGNE MET GEHAKT EN SPINAZIE

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Ovenschotel

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. kook de aardappelen, en snij ze daarna in schijfjes. Bak het gehakt rul, kruid het en voeg de tomatenpuree toe. Stoof de ui in een aparte pan. Voeg de spinazie bij de ui en werk af met de room, Parmezaanse kaas en kruiden. Schik alle ingrediënten in een (hoge) vuurvaste kom in laagjes. Begin met de aardappelen, bedek met een laagje gehakt, en eindig met een laagje spinazie. Bestrooi met de geraspte kaas en laat even gratineren in de oven onder de grill.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?