Aardappelkoekjes met gerookte zalm en kruidenslagroom

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. :
  2. Verwarm de oven voor op 160 – 180°C en neem er de bakplaat uit. Bekleed met bakpapier en bak hierop de nog bevroren rösti’ s in de oven in 25 min goudbruin. Draai ze halverwege de baktijd om.
  3. Leg ondertussen 8 takjes dille opzij en knip de rest fijn. Meng in een kom met de kaas, het citroensap, peper en zout.
  4. Klop de room in een kom stijf en spatel er voorzichtig het kaasmengsel onder.
  5. Snij de zalm in reepjes.
  6. Verdeel de rösti’ s over de borden en leg er de zalm en wat room op. Versier met een takjes dille.
  7. Dien onmiddellijk op om van het warm-koudeffect te genieten.
  8. BRON Eten en genieten

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?