Recept 05 (0 stemmen)

Aardappelkoekjes met geitenkaascrème

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Voor de geitenkaascrème: 115 gr geitenkaas takje rozemarijn basilicum takje tijm peterselie schil van een halve citroen peper en zout
  2. Deze aardappel pannenkoekjes zijn heerlijk als bijgerecht bij je eten.
  3. Is weer eens iets anders dan gewone gebakken of gekookte aardappelen!
  4. Rasp de aardappelen grof.
  5. Probeer zoveel mogelijk vocht uit de aardappelrasp te knijpen door een schone theedoek.
  6. Meng aardappelrasp, ui, gember ,eieren, knoflook, peper en zout tot een samenhangend geheel
  7. .Verhit een anti aanbakpan met een laagje olie en leg met behulp van 2 lepels een deel aardappelrasp in de hete olie.
  8. Druk het mengsel plat met de achterkant van de lepel en bak het goudbruin.
  9. Bak eveneens de andere kant.
  10. Hou de aardappelkoekjes warm onder aluminiummfolie.
  11. Bak alle andere koekjes.
  12. Meng alle ingrediënten voor de geitenkaas crème ( 2 volle el ) gehakte kruiden tot een smeuïg geheel. Serveer de aardappelkoekjes warm met een dot geitenkaascrème.
  13. Zonder de geitenkaas crème zijn deze aardappelkoekjes ook erg lekker.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?