Recept 45**** (3 stemmen)

Aardappelgratin

Dit is een recept van

tijd
85 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de aardappelen in dunne plakjes. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bedek de bodem van de ovenschaal met aardappelschijfjes. Verdeel de knoflook erover en breng op smaak met peper en zout. Herhaal dit tot de aardappelschijfjes op zijn. Op de laatste laag hoeft geen knoflook, peper en zout. Schenk de slagroom over de aardappelschijfjes en bestrooi met de kaas. Verdeel de boter er in kleine stukjes over. Dek af met aluminiumfolie en bak de gratin 1 uur in het midden van de oven. Verwijder na 30 min. het aluminiumfolie. Lekker met varkensrollade en haricots verts.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?