Ingrediënten voor 4 personen
- 1 teen knoflook
- 600 r voorgekookte krieltjes
- pezo
- 1 zakje geraspte kaas jong belegen
- 1 flinke scheut kookroom
- 2 kuipjes boursin knoflook en fijne kruiden
- 2 eieren
- 2 dl melk
- 1/2 bosje bieslook fijn geknipt
- 3-4`takjes takjes platte peterselie
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 175 -200 graden
- Klop de eieren los samen met de boursin, melk en de room en voeg de kruiden en peper en zout toe.
- Halveer het teentje knoflook en wrijf er de ovenschaal mee in. Verdeel de aardappeltjes over de schaal en schenk het mengsel erover.
- Maak de schotel af door de geraspte kaas over het geheel te strooien en laat ca 30 minuten in het midden van de oven garen.
- BRON Ditjes en datjes aangepast
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?