Aardappelgratin met vis en witloof

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. - verwijder de harde kern uit het witloof en snij in stukjes van 2 cm
  2. - kook de aardappelen 20 min in de schil, pel ze en snij in schijfjes van 0,5cm
  3. - meng het paneermeel met de geraspte kaas
  4. - strijk een ovenschotel in met 1 kl boter en leg er de schijfjes aardappel dakpansgewijs in
  5. - leg de diepgevroren stukken vis naast elkaar op de aardappelen en breng op smaak met peper en zout
  6. - smelt 3 el boter in een kookpot en bak de stukjes witloof ongeveer 5 min, bestrooi met bloem er roer alles goed onder elkaar.
  7. - giet er beetje bij beetje de melk bij tot u een licht gebonden,gladde saus krijgt, kruid met nootmuskaat, peper en zout
  8. - giet de witloofmengeling over de vis en bestrooi met de mengeling van paneermeel en kaas
  9. - zet de ovenschotel 45 min in een op 180°C voorverwarmde oven
  10. - zet de laatste 3 min onder de grill, zo krijg je een mooi bruin korstje

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?