Aardappelgratin met tonijn

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de aardappelen in schijfjes, maak de prei schon en snij in ringetjes. Laat de blikjes tonijn uitlekken en verdeel de vis in stukjes.
  2. Schik alle ingredienten in de ovenschotel, de aardappelen boven aan.
  3. Klop de eieren met de melk los, kruid met peper en zout. Giet over de schotel.
  4. Gratineer de schotel 30 min. in de oven voorverwarmd op 225°C. tot de aardappelen mooi gekleurd zijn.
  5. Bestrooi met de gehakte dille.
  6. Geef er een knapperige groene salade bij en partjes citroen.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?