Ingrediënten voor 4 personen
- 1 kg aardappelen
- 1 krop groenlof
- 2 ui
- 2 dl melk
- 1 el olie
- Z/P
Bereidingswijze
- Olie een ovenschaal in.
- Snij de aardappelen in dunne schijfjes.
- Leg de hleft van de aardappelen in de ovenschaal.
- Bestrooi met peper en zout.
- Snij de groenlof in stukjes en leg een laag groenlof op de aardappelen.
- Leg de uien hierop.
- Leg de rest van de aardappelschijfjes er over heen.
- Bestrooi met peper en zout.
- Bestrooi met peper en zout.
- Schenk de melk over de aardappelen en plaats de schotel ongeveer 40 minuten in de voorverwarmde oven (180° C).
- Dek de schaal af met een deksel om de vermijden dat de bovenkant verbrandt.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?