Aardappelen met sesam en tomatensalsa

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden. Schil de aardappelen en snij in de lengte in 4 of Dep ze droog. Meng de aardappelen, de olie en het sesamzaad op een bakblik. Kruid met peper&zout. Bak ongeveer 45 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn, wel regelmatig omdraaien. Voor de tomatensalsa: Pel de tomaten, halveer ze en verwijder de pitjes en harde kern. Snij het vruchtvlees in blokjes en breng op smaak met het limoensap, tabasco en peper&zout. Hak de koriander grof en strooi dit over de tomaten.
  2. Heerlijk met een gegrilde steak en wat zelf gemaakte mayonaise.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?