Recept 05 (0 stemmen)

Aardappelen met sesam en tomatensalsa

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden. Schil de aardappelen en snij in de lengte in 4 of Dep ze droog. Meng de aardappelen, de olie en het sesamzaad op een bakblik. Kruid met peper&zout. Bak ongeveer 45 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn, wel regelmatig omdraaien. Voor de tomatensalsa: Pel de tomaten, halveer ze en verwijder de pitjes en harde kern. Snij het vruchtvlees in blokjes en breng op smaak met het limoensap, tabasco en peper&zout. Hak de koriander grof en strooi dit over de tomaten.
  2. Heerlijk met een gegrilde steak en wat zelf gemaakte mayonaise.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie