Recept 35*** (5 stemmen)

Aardappelelen a la payisanne

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. NODIG: 1kg aardappelen, 2 dikke sneden hesp, 2 uien, 1 soeplepel mosterd, 1,5dl kippeboullion gemaakt van een half blokje, 1dl room, 50 gr gemalen gruyère, peper en zout
  2. HOE MAKEN: Snipper de uien en stoof ze in wat boter, snij de hesp in blokjes,Snij de aardappelen in schijfjes en schik de helft in een beboterde vuurvasteschotel, met peper en zout, leg er de helft van de uien op en nadien de hesp, bestrijk de hesp met de mosterd en breng er de rest van de uien op aan en nog een laagje aardappelen, bestrooi met peper en zout, giet de boullion er over en zet 40 min in de oven op 190 graden,, giet er de room over en breng de gemalen kaas aan, Laat nog 20 minuten verder garen.
  3. Lekker met bloemkool....gestoofd witloof.....broccoli en wortelmengeling.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?