Recept 05 (0 stemmen)

Aardappelcurry met zeebaars

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de geschilde aardappelen in dobbelsteentjes van 3 cm op 3 cm.
  2. Hak de uien, het citroengras, de wortelen en de gember fijn.
  3. Bak in wat sesamolie op een matig vuur in een grote kookpot, voeg de curry toe en verhoog het vuur.
  4. Meng en laat enkele minuten bakken.
  5. Voeg de visbouillon en de kokosroom toe, breng aan de kook en voeg de vissaus toe.
  6. Voeg de aardappelblokjes en de shiitakes toe aan de curry.
  7. Laat 10 minuten koken.
  8. Snijd de paksoi in schijfjes en voeg toe aan de curry.
  9. Plaats het deksel op de kookpot en laat even sudderen.
  10. Snijd ondertussen de zeebaars in plakjes, en bak hem in een antikleefpan, kruid met peper en zout.
  11. Serveer de zeebaars in een kom en schenk er de curry over.
  12. Werk af met koriander.

Bron: LEKKER VAN BIJ ONS

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?