Recept 45**** (2 stemmen)

aardappelbeignets

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. De aardappelen koken en doorsteken tot een puree. De gist oplossen in lauwe melk. De aardappelpuree mengen met de bloem, de gist, de melk, de eierdooiers en de suiker. Ten slotte het tot sneeuw geklopte eiwit erbij spatelen. Anderhalf uur laten rijzen onder een doek.
  2. Met een eetlepel bolletjes draaien van het deeg. In hete frituurolie bakken zoals beignets. Met poedersuiker bestrooien en opdienen, eventueel vergezeld van een fruitsalade.
  3. Tip: de overgebleven beignets kunnen daags nadien koud worden verbruikt als vieruurtje, opengesneden en bestreken met een laagje confituur.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door solomien op 31 juli 2012 om 19u45

lekker om eens te maken

Hoeveel sterren geef jij dit recept?