Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak je eigen smeuïge aardappelpuree van kruimige aardappels.
  2. Laat 15 minuten afkoelen en meng er de 2 eieren, bakmeel en geraspte kaas door.
  3. Breng pittig op smaak met peper, zout , nootmuskaat en de fijngeknipte bieslook.
  4. Verwarm het wafelijzer en kwast in met olie.
  5. Leg ruim 1 1/2 volle eetlepel op elke kant en bak in ca 7 minuten gaar en bruin krokant.
  6. Halveer de wafels en serveer ze als bijgerecht bij vlees, of vis en groente i.p.v gebakken aardappeltjes.
  7. Daar lijkt de smaak wel een beetje op.
  8. Krokant van buiten en zacht van binnen.
  9. Wij hadden het beste resultaat op stand 6 en 10 minuten.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 01 januari 2018 om 13u41

Mijn gasten waren super verrast met deze heerlijke hartige aardappel wafels.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?