Recept 05 (0 stemmen)

Aardappel-vissoep

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Benodigdheden: 6 aardappelen, 2 preien, olie, 200 gr kabeljauwfilet, 4 dl visbouillon, 1 theelepel koriander, peper, zout, 2 eetlepels gehakte peterselie.
  2. Bereiding: Schil de aardappelen, was ze en snijdt ze in blokjes. Maak de prei schoon, snijdt ze in ringetjes, was deze en laat ze uitlekken. Snijdt de kabeljauw in stukjes en bestrooi ze met wat peper en zout. Verhit wat olie in een pan en fruit hierin de prei eventjes. Voeg dan de aardappelen toe en bak deze een paar minuten mee. Giet dan de bouillon erbij en laat de soep ongeveer 15 minuten zachtjes koken tot de aardappelblokjes gaar zijn. Voeg dan de stukjes kabeljauw toe en laat deze in de soep gaar worden, maar laat de soep niet meer koken. Breng de soep zo nodig nog op smaak met peper en zout. Strooi er vlak voor het opdienen de peterselie over.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie