Aardappel-rösti-rondjes met champignons en ui.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. De aardappelen poffertjes zijn te verleidelijk om niet te proberen, heerlijk!
  2. Schil en snijd de ui. Snijd de champignons in blokjes.
  3. Bak de ui met een beetje olie op een middenhoog vuur
  4. Voeg de champignons toe en bak ze aan zodat alle vocht verdampt is.
  5. Schil de aardappelen en rasp ze fijn
  6. Voeg er het ei, snufje zout en wat peper van de molen toe
  7. Voeg de champignons toe. Roer de champignons goed door de aardappelen mengsel
  8. Maak een poffertjespan of een gewone koekenpan warm, vet ze in met wat boter en leg er het mengsel met een eetlepel in.
  9. De poffertjes lichtbruin bakken en dan omdraaien. Daarna ze kort even verder bakken.
  10. Voor de garnering gebruik je wat zure room of verse kaas.
  11. Eet smakelijk!

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Love to Cook op 10 januari 2014 om 12u48

Hoi vertrisje, Goed idee. Fijn, dat ze je gesmaakt hebben. Groetjes LTC

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?