Ingrediënten voor 4 personen
- 250 gr bloemige aardappelen
- 150 gr gekookte kastanjes (bokaal)
- 2 wit van prei
- 1 liter groentenbouillon (blokje)
- 50 gr gemalen notenmix
- 2 el notenolie
- 2 groen van lente-uitjes, gehakt
- solo, bakken en braden
- peper&zout (pezo)
Bereidingswijze
- Schil de aardappelen en snijd ze samen met de prei in kleine stukken. Bak gedurende 5 minuten in wat solo. Bevochtig met de bouillon, of 1 liter water met een blokje en voeg de kastanjes toe. Laat alles 15 minuten koken.
- Mix de soep grondig en doe ze door een fijne zeef. Kruid met pezo.
- Serveer in warme soepkommen en werk af met enkele druppels notenolie, groen van de lente-ui en gemalen noten.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?