Recept 55***** (1 stem)

Aardappel gevuld met Zeebrugse garnalen

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Lichte maaltijden

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de schoongemaakte aardappalen met vel in water (zo'n 20 minuten). Ze mogen niet uit elkaar vallen.
  2. Snipper de bieslook fijn. Doe ondertussen de zure room, de fijngesneden bieslook en de (vers) gepelde garnalen erbij. Kruid met peper en zout. Indien nodig, kun je enkele druppels citroensap erbij doen, om een meer 'zurige' smaak te verkrijgen.
  3. Als de aardappelen klaar zijn, giet af en snij het bovenste ervan. Let wel, de aardappel moet plat liggen. Lepel erna met een koffielepel het middelste eruit, maar zorg ervoor dat er nog genoeg overblijft dat de aardappel stevig blijft.
  4. Roer ondertussen het middelste van de aardappel bij de zure room. En vul daarna de aardappel terug met het mengsel.
  5. Versier het geheel met een paar takjes bieslook.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie