Aardappel-eikoek

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de aardappelen en snij in schijfjes, snipper de uien, pel de tomaten en snij in schijfjes, klop de eieren los met de room, kruid met thijm, peper en zout, meng de helft van de kaas er onder.Snij de hesp in blokjes.
  2. Beboter een ovenschaal, leg een laagje aardappelen, strooi de ui er over, leg de tomaten er op, verdeel de rest van de kaas over de tomaten, doe de hespblokjes erbij en overgiet met het ei mengsel. Zet de schaal 35 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden.
  3. Dien op met een groen slaatje.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (7)

Gepost door Monique_14 op 04 april 2011 om 01u04

Laat het maar gerust een nieuwe aardappelsoort zijn,!!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?