Ingrediënten voor 4 personen
- 16 kleine vastkokende aardappelen
- 8 reuze garnalen
- 12 stukjes zalm of tonijn (250 à 300 gr)
- 2 uien
- 1 rode peper
- provençaalse kruiden
- peper & zout
Bereidingswijze
- Bereiding
- Verwarm de oven voor op 240 °C.
- Was de aardappelen en kook ze gedurende 5 minuten in zout water.
- Snijd de ui, rode peper en vis in blokjes van 2 op 2 cm.
- Maak de brochettes door een stuk aardappel, een reuzengarnaal, een stuk vis, een stuk ui en een stuk paprika op elke brochette te spiesen (herhalen tot de brochette vol is).
- Kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden, bak de brochettes gedurende 5 minuten aan elke kant onder de grill
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?