aarbeiensalade met boekweitpannenkoekjes

Ingrediënten voor 6 personen

  • 500 g aardbeien
  • 8 eetlepels suiker
  • 1 citroensap
  • 125 g boekweitbloem
  • 2 eieren
  • 2 dl melk

Bereidingswijze

  1. verwijder de kroontjes van de ardbeien en snijd ze in stukken
  2. strooi er de suiker bij en giet er het citroensap bij
  3. roer voorzichtig om en zet weg
  4. klop een glad beslag van de bloem met de eieren en de melk
  5. bak er met Solo kleine pannenkoeken van
  6. roer de aardbeien om en proef na op suiker
  7. schik een pannekoekje op de borden en lepel er de aardbeiensalade over

Tip

 

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?