Altijd weten wat je gaat eten?
Aalsterse vlaaien
-
2 l melk
-
6 eieren
-
3 tassen rietsuiker
-
2 pakken ronde beschuiten
-
1 potje kandijsiroop
-
11 sneden peperkoek
-
Puddingpoeder (voor 1 l melk)
-
Kaneel
-
Snuifje zout
Bereidingswijze
- Verwarm de oven op 210°
- Verbrijzel de beschuiten
- Maak pudding met 1 l melk en het vanillepoeder.
- Meng de rest van de melk met de pudding
- Neem een grote kom en doe er alle ingrediënten in, buiten de pudding.
- Laat dit intrekken tot het een malse brij wordt.
- Mix alles
- Voeg de vanillepudding erbij.
- Bak gedurende 15 minuten op 210°.
- Bak daarna gedurende 1 uur op 160°.
- Laat afkoelen
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?