Recept 45**** (2 stemmen)

2 dips met wrapchips

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Hapjes

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. bruchetta kruiden mengen met heet water, paar minuten laten staan, helft witte kaas en 2 eetlepels mayonaise toevoegen en mengen.(dip 1)
  2. Rucola en bieslook hakken en mengen met mayonaise en witte kaas.(dip 2)
  3. Wraps in stukken knippen en krokant bakken in frietvet op 170°,
  4. laten uitdruipen op keukenpapier.Dit kan je ook op voorrand doen. en in plastiek zak bewaren tot je het nodig hebt.
  5. Smakelijk!

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door kookaholic op 06 januari 2015 om 14u24

Je kan de tortilla ook bakken in de oven zonder olie op 180°- 10 minuten, niet zo vet en lekker krokant !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie