1-2-3 Groene Pesto zelf gemaakt

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Met deze verse pesto zet je in een handomdraai een ware smaakexplosie op tafel.
  2. Heerlijk op een stokbroodje, bij vis uit de oven, of als saus over zelfgemaakte pasta.
  3. Wat je overhoudt kun je bewaren in weckpotjes.
  4. Met handgeschreven etiket en feestelijke lintje een origineel cadeautje
  5. Mix de geroosterde pijnboompitten, de Parmezaanse kaas en het teentje knoflook in de keukenmachine tot kleine kruimels.
  6. Voeg de basilicumblaadjes, peper, zout en olijfolie toe en mix alle ingrediënten nog even kort door elkaar.
  7. Wil je de pesto graag wat langer bewaren, doe het dan in een schoon weckpotje en schenk er een dun laagje olijfolie op. Zo blijft de pesto 2 maanden houdbaar. Na opening kun je de pesto het beste binnen 1 week opmaken.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door cookingfan op 03 januari 2013 om 23u12

Prima receptje...gewoonweg lekker op brood

Gepost door Love to Cook op 04 januari 2013 om 00u47

Dank je wel cookingfan. Leuk om te horen. Groetjes Love to Cook.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?