Gepost door ConstantDiana op 20 mei 2014 om 13u25

Welk is het gewicht van de gebruikte gelatineblaadjes?

Reageer
Gepost door Solo op 08 december 2009 om 19u36

Bedankt voor je reactie. We hebben het recept aangepast.

Reageer
Gepost door Breine P op 16 november 2009 om 19u33

Klopt het dat de poedersuiker ( zie beschrijving recept) in de vanillepudding moet? Bij de ingrediëntenlijst staat er suiker bij de vanillepudding. En de suiker wordt gebruikt bij de siroop (zie beschrijving recept). Terwijl op de ingrediëntenlijst vermeld staat dat men hiervoor poedersuiker gebruikt.. Hoe moet het nu?

Reageer
Gepost door Solo op 30 september 2009 om 18u46

Ja, maar je kan dit best eerst laten ontdooien.

Reageer
Gepost door Ria_1 op 01 februari 2009 om 03u03

Kan je inplaats van vers fruit,ook ingevroren fruit gebruiken? Grt Ria

Reageer