Gepost door Solo op 18 december 2009 om 19u34

Je kan misschien iets meer likeur toevoegen en de taart iets minder lang laten bakken. Het resultaat hangt ook af van de appels: neem eerder een boskoop voor een vochtiger resultaat. Smakelijk !

Reageer
Gepost door sanne45 op 04 december 2009 om 10u14

Heb hem nu ook zelf uitgeprobeerd, maar bij mij is ie nogal aan de droge kant.. weet iemand hier mss een oplossing voor?

Reageer
Gepost door miekemuis2009 op 03 december 2009 om 13u33

Bedankt voor de tip, maar ook dit zal geen oplossing bieden want ik gebruik altijd zelfrijzende bloem voor gebak. Wat ik volgende keer wel eens wil proberen is de baktijd en/of de temperatuur te verlagen.

Reageer
Gepost door sanne45 op 03 december 2009 om 09u29

volgens mij word hij wel wat lichter als je zelfrijzende bloem gebruikt ipv de gist.

Reageer
Gepost door miekemuis2009 op 01 december 2009 om 15u54

Lekker, maar nogal aan de zware kant, heeft iemand sugesties om dit heerlijke gebak toch luchtiger te krijgen?

Reageer