Gepost door annvictoria01l op 28 januari 2014 om 19u00

Net klaargemaakt en onderstaande tips gebruikt: overheerlijk en wordt zeker nog op het menu gezet!

Reageer
Gepost door hmvv op 27 november 2013 om 15u48

Deze is zo lekker! Pas gegeten en voor morgen de ingrediënten weer in huis gehaald!

Reageer
Gepost door limburg op 21 juli 2013 om 08u24

room doe ik er niet bij.

Reageer
Gepost door troubs op 02 april 2013 om 19u21

heerlijk :) ga ik zo meteen uitproberen sé ... ik heb er honger van gekregen ;) thnx voort receptje !

Reageer
Gepost door Mgke op 10 september 2012 om 21u27

Ik gebruik meestal light-room dit maakt het een beetje minder zwaar.

Reageer
Gepost door jphermans op 29 oktober 2011 om 19u21

Ik doe er nog wat Philadelphia natuur bij waardoor deze nog wat smeuïg wordt.

Reageer
Gepost door Frankyboy71 op 10 november 2010 om 12u33

Heel lekker. Heb nav de reacties, een scheutje witte wijn, ajuin, teentje look, en gepelde en ontpitte tomatenblokjes aan toegevoegd. Mag een redelijke hoeveelheid fijngehakte peterselie zijn.

Reageer
Gepost door Anjaake op 06 oktober 2010 om 17u51

da's zalig lekker !!!!

Reageer
Gepost door Solo op 06 januari 2010 om 14u40

Goede tip!

Reageer
Gepost door ginafrank op 16 december 2009 om 00u34

ik doe bij het eiermengsel verse peterselie

Reageer
Gepost door Solo op 08 december 2009 om 18u08

Dit is inderdaad een goed basisrecept. Blokjes gepelde ontpitte tomaat erbij zijn ook lekker!

Reageer
Gepost door baggio op 27 november 2009 om 00u33

ik gebruik 3 eieren en 1 eierdooier en meng de kaas er direct bij .ik verhit dit mengsel niet

Reageer