Gepost door samkorder op 25 juni 2012 om 23u31

Ik zie geen foto's meer staan bij de recepten, hoe komt dat,was veel leuker bij het afprinten.

Reageer
Gepost door Monique_14 op 21 maart 2011 om 22u22

Ik heb dit vandaag klaargemaakt met maar 150 gr chedar, 100 gr parmesan, twee kalkoenlapjes gebakken en klein gesneden, het aanbaksel in de pan losgemaakt met wat melk en bij de saus geroerd, de brocolli en paprika heb ik apart gestoomd, niet samen met de pasta gekookt en het was heel lekker!

Reageer
Gepost door Solo op 01 februari 2010 om 11u36

Bedankt voor je opmerking. Inderdaad, dit moet 0.5 bouillonblokje zijn. We passen het aan. Onze excuses!!

Reageer
Gepost door elsiebelsie op 16 januari 2010 om 19u37

5 bouillonblokjes?! De kaassaus was hierdoor niet smakelijk....

Reageer