Gepost door JaquesJ op 04 juli 2015 om 16u19

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/papillot-van-vis

Reageer
Gepost door Wendydingetje op 15 juli 2014 om 21u02

Vandaag klaar gemaakt, en mmmm, wat heeft mij dat gesmaakt :). Ik had er ook jullienne van aardappel bijgedaan (eerst wat aangestoofd) :). Nu moet ik wel nog wat leren hoe een papillot te vouwen, want dat ging niet zo goed :).

Gepost door Solo op 18 juli 2014 om 14u04

Hoi Wendy, zo leuk om te horen. Veel oefenen op die papillot ;-)

Reageer
Gepost door Solo op 07 maart 2014 om 16u13

Dat mag je zelf kiezen Denise25, al is puree en vis steeds een goede combinatie.

Reageer
Gepost door Denise25 op 05 maart 2014 om 08u52

Maak ik er gewone aardappelen bij of purée of.....

Gepost door Monique_14 op 05 maart 2014 om 20u41

Puree en vis is ALTIJD lekker!!!!

Reageer
Gepost door Denise25 op 05 maart 2014 om 08u51

Dit maak ik morgen klaar.

Reageer
Gepost door Solo op 25 februari 2013 om 17u19

Zeker doen, Love To Cook! We zijn er zeker van dat dit recept ook met een vers stuk zalm superlekker zal zijn…

Reageer
Gepost door Solo op 01 februari 2013 om 14u25

Zeker doen, Love To Cook! We zijn er zeker van dat dit recept ook met een vers stuk zalm superlekker zal zijn…

Reageer
Gepost door Deherdt.Brenda op 25 oktober 2012 om 22u09

papillot is altijd superlekker!

Gepost door Love to Cook op 30 januari 2013 om 21u44

Vanavond dit gerecht gegeten. Het was heerlijk. Ik wil dit gerecht ook eens maken met zalm.

Reageer
Gepost door Mariejos op 10 oktober 2012 om 14u30

Zeer gedurfd recept met die witloof.

Reageer
Gepost door Solo op 10 september 2012 om 17u30

Dank je wel voor de vaag. Inderdaad. Zet het na het klaar maken koel weg en schuif het 's avonds in de voorverwarmde oven of op de bbq. Wij zouden gekookte aardappeltjes aanraden. Succes!

Reageer
Gepost door Martientje op 03 september 2012 om 18u17

ik zou dit graag klaarmaken voor onze vrienden,samen zijn we met 8,kan ik dit al op voorhand klaarmaken s'morgens bv?zodat ik het enkel nog in de oven hoef te zetten.En ik twijel aan een lekkere puree of gekookte aardappel....groetjes Martientje

Reageer
Gepost door Solo op 30 juli 2012 om 20u18

Dank je wel leentje63 voor de leuke reactie!

Reageer