Gepost door Solo op 17 mei 2013 om 19u43

Niet lekkerder op een heerlijke zomerdag!

Reageer
Gepost door Beccatje op 17 mei 2013 om 15u15

heerlijk zomers'

Reageer
Gepost door Solo op 05 november 2012 om 19u19

Dank je wel voor de vraag. Beide kunnen maar bladerdeeg zal het luchtigste resultaat opleveren. Wel goed inprikken voordat je de bodem voorbakt. Eventueel kan je met een laag erwten op bakpapier erin voorbakken zodat de bodem niet bol komt te staan.

Reageer
Gepost door epona1986 op 30 oktober 2012 om 17u33

ik wil een kant en klare deeg nemen, wat is het beste? bladerdeef of kruimeldeeg?

Reageer
Gepost door Solo op 01 februari 2010 om 11u35

Onze excuses, we hebben het recept aangepast!

Reageer
Gepost door alikianos op 16 januari 2010 om 17u16

De ingredienten voor het deeg staan nog eens vermeld bij de ingredienten voor de vulling

Reageer