Gepost door solomien op 14 juli 2012 om 21u18

Deze flensjes zien er lekker uit,om dit recept eens te make,.en vooral om ze dan te proeven.

Reageer
Gepost door Solo op 20 december 2011 om 10u14

Beiden kunnen tis10tje, maar met zelfrijzende bloem zullen ze lichter zijn .

Reageer
Gepost door tis10tje op 04 december 2011 om 21u07

Hallo, om flensjes te bereiden wat gebruikt men het best zelfrijzende bloem of gewoon pattiseriebloem. Alvast bedankt

Reageer
Gepost door Solo op 16 mei 2011 om 18u14

Hallo Vinne, bedankt voor je opmerking! We hebben de site aangepast zodat de ingrediƫnten nu netjes onder elkaar komen te staan en niet meer naast elkaar. Dit maakt het iets overzichtelijker en efficienter werken toch?

Reageer
Gepost door vinne op 04 maart 2011 om 01u22

TIP!!!Zijn dikwijls hèèl goede recepten,maar zou het niet mogelijk zijn om de ingredienten in volgorde van gebruik(bijvoorbeeld elk groepje in apart kleurtje) te zetten,zou nog overzichtelijker zijn! En werkt efficienter.......misschien.....dankjewel.

Reageer